Vrijwilligers

OPROEP… OPROEP… OPROEP… OPROEP…

Tweemaal per jaar is de Blauwe Wereldketen aanwezig in een paar filialen van “Tom & Co” tijdens hun actie “De eetkommen van het hart”. De actie heeft meestal plaats in februari en in juni/juli van elk jaar.

Het is een actie die zeer belangrijk is voor de Blauwe Wereldketen: dankzij de gulheid van de klanten van Tom & Co slagen wij erin in die twee periodes een voorraad diereneten aan te leggen die ons toelaat gedurende een paar maanden de lege magen te vullen van zwervertjes en van de dieren in afwachting van een nieuwe thuis.

Het succes van deze actie hangt af van de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de Blauwe Wereldketen in het filiaal van Tom & Co. Het is niet altijd makkelijk om vrijwilligers te vinden die bereid zijn dit te doen.

Vandaar dat wij onze oproep hier willen hernieuwen:
Beschikt u over wat vrije tijd en bent u bereid gedurende een paar dagen tijdens de actie “De eetkommen van het hart” aanwezig te zijn in één van de filialen, gelieve dan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen met vermelding van uw beschikbare tijd.
Dit kan via:
e-mail (contact@bwk-cbm.be)
telefonisch (02/673 52 30)
via ons postadres (Visélaan 39 – 1170 Brussel)

Wij zijn nog op zoek naar personen voor de volgende filialen:

  • 1090 Jette – Pierre Timmermansstraat 12-15
  • 1480 Tubize – rue de la Déportation 34
  • 1490 Court St.Etienne – avenue des Métallurgistes 1

Alvast onze oprechte dank bij voorbaat.